str. Gheorghe Doja, nr. 161, Zalau, Salaj
0260615899

Proiecte

De-a lungul timpului Fundaţia “ACASĂ” a derulat următoarele proiecte:

care are ca obiectiv activitățile de practică, cercetare și voulntariat în kinetoterapie pentru studenți, masteranzi și doctoranzi.

cu caracter permanent, menit să asigure accesul la ultimele noutăți în domeniul recuperării medicale, precum și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor de recuperare medicală oferite.

este un program pentru copii realizat în parteneriat cu Primăria Zalău – Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară şi are ca scop furnizarea de servicii de dezvoltare a capacităţii individuale ale copiilor cu deficit motor şi neuromotor pentru depăşirea unor situaţii de vulnerabilitate socială.

al cărui scop este îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu boli rare din România. Finanţarea este asigurată de Guvernul Norvegian  iar organizaţia noastră are calitatea de partener, iar activitatea de bază este asigurarea de recuperare medicală pentru un  număr mediu lunar de 10 pacienţi.

pentru 16 copii orfani aflati in institutii de ocrotire sociala  in parteneriat cu Consiliul Judetean si cateva primarii. Finantarea este asigurata pentru doua case de catre Fundatia CaSa Olanda din fonduri private si guvernamentale.

infintarea a 7 ateliere de instruire profesionala a elevilor din licee si scoli de arte si meserii in cadrul a 7 unitati scolare din Zalau, Simleul Silvaniei, Cehul Silvaniei, Sarmasag si Sag Proiect derulat in parteneriat cu un numar de 10 organizatii scolare din Olanda, Consiliul Judetean Salaj si Inspectoratul Scolar Judetean Salaj.

servicii de informare si consiliere pentru persoanele aflate in situatie de nevoie sociala sau/si medicala. Proiectul incepe in anul 2004, cu sprijinul financiar al Fundatiei HUMANA din SUA, avand ca parteneri autoritatile locale si institutiile cu activitate medicala si sociala din judet.

derulat in parteneriat cu Consiliul Local Municipal, DASC Zalau, in perioada 2004 – 2005, finantat de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

derulat in parteneriat cu Primaria Zalau in anul 2004 si finantat de Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Handicap.

derulat in perioada noiembrie 2003 – ianuarie 2004, în parteneriat cu Fundaţia “HUMANA” SUA şi Finanţat de USAID.

derulat în perioada aprilie 2003 – ianuarie 2004, cuprinzînd servicii de ingrijire la domiciliu, realizat în parteneriat cu Fundaţia CRONG Sălaj, Primăria Zalău şi finanţat prin Programul PHARE al UE;

derulat din 2002, cu un grup ţintă de 30 de persoane lunar şi finanţat de Fundaţia CASA Olanda şi Primăria Zalău;

derulat în anul 2002, în parteneriat cu Primăria Zalău;